JELEN VANNAK

Kedves Olvasó!
Itt találhatod a felvételt nyert szerzőink bemutatkozását, ismertetőt az írásaik kapcsán. Ők már jelen vannak, ismerjétek meg őket!

Amennyiben valamelyik kiadó képviseletében érdeklődne szerzőnk iránt, kérjük az oldalon található elérhetőségünkön vegye fel a kapcsolatot egyesületünkkel.

Radnóthy Szabolcs

Ha kíváncsi vagy, ülj fel a biciklidre és tekerj el olyan helyekre, ahol még soha nem jártál azelőtt. Koncentrálj arra az érzésre, amikor minden testrészed veled mozog és az enyhe izzadtságot csak a hónod alá kapó menetszél csillapítja. Ha kíváncsi vagy, a hegy tetején ülj le egy sziklára, és engedd be magadba azt, ami körülvesz. Ne osztályozd, ne fotózd, ne értelmezd, csak élvezd, hogy a világ tetején vagy, és az, ami van, azért van, mert te akarod, hogy legyen. Ha kíváncsi vagy, akkor hagyd el a biztonságot adó kikötődet és hajózz ki a nyílt vízre. Keress olyan szelet, ami szélesre dagasztja a vitorládat, és ami elvisz arra a szigetre, ahová mindig is el szerettél volna jutni.

Tovább

Németh Cathy

Németh Cathy vagyok és nyolc éve foglalkozom folyamatosan írással. Emberi lélektannal és pszichológiával kezdtem kutatásaim. Úgy gondolom tudásom fejlesztése és kíváncsiságom a világra kielégíthetetlen. Első kész kéziratom a Smaragd fény három éve készült el. Ennek folytatása a Jégpillangók kéziratomat, egy éve fejeztem be. Még további három kézirat megírását készítettem elő. Elképzelésem egy, öt könyvből álló sorozat, öt különböző történettel, amit az kapcsol össze, hogy a főszereplőim közvetlen vagy közvetett módon ismerik egymást…

Tovább

Köpcsényi László

Harmincas éveit taposó, fiatalságából mit sem veszített, felnőtt bőrbe bújt gyerkőc volnék. Évekig kerestem azt a dolgot, amelyben igazán kifejezhetem összetett gondolataimat, amiket néha magam sem értek. Festettem, fúrtam, faragtam, szobrászkodtam, de egyik sem kötött le eléggé, és mindegyiknek megvolt az a rossz tulajdonsága, amit legnehezebben viselek. Korlátai voltak. Aztán elkezdtem írni. Az írásnak nincsenek határai. Gyönyörű. Rövid irományaim már évek óta vannak, de ezek kimerültek pár vicces, barátoknak szánt morgolódásban, elbeszélésben. Aztán 2015-ben találkoztam a Jelen Vagyok egyesülettel, majd az írással is komolyabban kezdtem el foglalkozni. Eddigi pályafutásom alatt főként novellák születtek kezem alatt, de 2016. tavaszán elkészül első regényem kézirata is.

Tovább

Tóth Henriett

Tízéves koromban kezdtem el történeteket írni, kizárólag a magam szórakoztatására, és a lelkesedésem három évtized után is töretlen. Időnként versírással is kísérleteztem, de igazából a hosszabb lélegzetű történetek írása vonz. Leginkább az ókori és modern történelmi témák, valamint a rejtélyek érdekelnek, amelyekbe szívesen fűzök romantikus szálakat, de inkább Jane Austen, mint Danielle Steele stílusa a példaképem.  Legutóbb egy négy kötetből álló krimi kidolgozásába vágtam a fejszémet, amelynek bonyolultsága nagy kihívást jelent a számomra, de annál jobban élvezem. Nagy álmom, hogy a történeteimet széles közönség előtt mutathassam be.

Tovább

Csatlakozz hozzánk

JELENTKEZEM